Honey Boo Boo muutti tätinsä luokse – äidin huumeongelmat vakavampia kuin luultiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen lapsimissi Alana ”Honey Boo Boo” Thompsonin perhettä seurannut realityohjelma oli jättimenestys. Perheenäiti June ”Mama June” Shannon pidätettiin aiemmin tänä vuonna huumausaineiden hallussapidosta. Nyt naisen kerrotaan olleen useasti lähellä kuolemaa riippuvuutensa vuoksi.

June Shannonin tähdittämän Hot or Not -realityohjelman mukaan Honey Boo Boo asuu tällä hetkellä tätinsä luona. Syynä on hänen 39-vuotiaan äitinsä vakava huumausaineriippuvuus. Lähipiiristä on kerrottu, että June Shannonin henki on ollut useasti hiuskarvan varassa huumeista johtuvien ongelmien vuoksi, TMZ uutisoi.

June Shannon pidätettiin alkuvuodesta crack-kokaiinin hallussapidosta. Huumeet kuuluivat todennäköisesti myös hänen Geno Doak -nimiselle poikaystävälleen. Perhe otti June Shannonin äskettäin puhutteluun. Alana Honey Boo Boo Thompson on nyt 13 vuotta vanha.