Lotta Kaijärvi matkalla supermalliksi – iltapuvussa kuin seireeni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman supermallien joukossa ei ole vielä koskaan nähty suomalaista kaunotarta, mutta sen tapahtuminen lienee vain ajan kysymys. Eräs sinne kovasti parhaillaan pyrkivistä on Brand-mallitoimiston kaunotar Lotta Kaijärvi, joka on saanut viime aikoina hyvin jalkaa mallimaailman ovien väliin.

View this post on Instagram

Still prefer sweatpants tho

A post shared by LOTTA MAYBELAKE (@lottamaybelake) on

Nyt Lotta esittelee upeaa hopeanhohtoista iltapukuaan, joka yllään hän osallistui Ranskan Cannesissa järjestettyyn AIDS-järjestö Amfarin gaalaan monien julkkistähtien kanssa. Lotta kuitenkin paljasti somessa viihtyvänsä edelleen paremmin olohousuissa.

View this post on Instagram

@amfar 2019 with bb✨

A post shared by LOTTA MAYBELAKE (@lottamaybelake) on

Taannoin Lotta esitteli miten mennään avantoon, ja se oli hänen someseuraajilleen eksoottinen näky. Lisäksi Lotta Kaijärven nimi tulee esiin lukuisten kansainvälisten mallitoimistojen listauksissa, joten hänessä voi hyvinkin olla aineksia maailman arvostetuimpaan joukkoon. Lotta on aktiivinen myös Instagramissa, jossa hänen kuviaan seuraa jo yli 20.000 ihmistä.