Madison Beerin konsertti keskeytettiin – yleisössä nähtiin ase

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

20-vuotiaan poplupauksen, Madison Beerin esiintyminen on jouduttu keskeyttämään Yhdysvalloissa. Syynä oli pelko mahdollisesta ampumavälikohtauksesta.

Madison Beer oli esittämässä cover-versiota Radioheadin Creep-kappaleesta BottleRock 2019 -festivaaleilla, kun hän yllättäen keskeytti esiintymisensä. Yleisössä olleen miehen oli nähty osoittamassa tähteä käsiaseella.

Laulaja ohjattiin turvaan lavalta ja yksi mies pidätettiin. TMZ:n mukaan poliisi on myöhemmin paljastanut, ettei välikohtaukseen liittynyt oikeaa asetta.

Vaikka uhka paljastui vääräksi, on konsertin keskeyttäminen ymmärrettävää. Ihmishenkiä vieneitä ampumavälikohtauksia on nähty Ariana Granden konsertissa Manchester-areenalla ja Las Vegasin Route 91 -countryfestivaaleilla vuonna 2017.