Lamar Odom väittää: Khloe Kardashian pahoinpiteli stripparin: ”Pieksi ilmat pihalle”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Khloe Kardashianin ex-aviomies Lamar Odom on tehnyt hurjia paljastuksia omasta ja lähipiirinsä menneisyydestä tuoreessa elämänkertakirjassa. Nyt hän väittää Khloen piekseneen stripparin mustasukkaisuuksissaan.

Odom kertoo kirjautuneensa vuonna 2012 Roosevelt-hotelliin viettääkseen kokaiinihöyryisiä orgioita lukuisten naisten kanssa. Yhtäkkiä huoneeseen ilmestyivät Khloe, hänen äitinsä Kris Jenner ja kaksikon turvamiehet, jotka olivat saaneet huoneen avaimen hotellin henkilökunnalta.

Khloe ei suhtautunut huoneessa odottaneeseen näkyyn ilolla. Odomin mukaan nainen alkoi pahoinpitelemään paikalla ollutta stripparia.

– Khloe avasi oven ja kävi ensimmäisen näkemänsä naisen kimppuun. Hän pieksi ilmat pihalle tytöstä, joka yritti laittaa vastaan. Hän jakeli säälimättömiä iskuja tytön päähän, Odom paljasti Daily Mailin mukaan.