Mestarileipuri teki rummut suklaasta – tähän ei moni pysty

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Suklaisiin leivonnaisiin erikoistunut leipuri Amaury Guichon on ihastuttanut upeilla jälkiruoillaan ympäri maailmaa. Nyt hän on valmistanut aidoilta rummuilta näyttävän kondiittorin taidonnäytteen.

Guichon on vasta parikymppinen, mutta hän on nuoresta iästään huolimatta jo nyt ehtinyt mullistamaan suklaaleivonnaiset ja sen miten suklaata käsitellään. Amaury Guichonin yksityiskohtaiset ja teknisesti hyvin vaikeat suklaaluomukset ovat tehneet vaikutuksen keittiömestareihin.

Nyt miehen rumpuleivonnaiset ovat nousseet viraalihitiksi. On häkellyttävää, kuinka tarkkanäköisesti kondiittori onnistuu jäljittelemään aitoja esineitä syötävillä raaka-aineilla. Valmistusvideolla on noin kolme miljoonaa katselukertaa.