Opossumiperhe muutti grilliin – kesäruokien teko tauolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikassa elävät opossumit ovat veikeän näköisiä eläimiä. Kaikkiruokaiset pussirotat ovat pörröisiä veijareita, joilla on samankaltainen häntä kuin rotilla. Yksi opossumi päätti tehdä kodin grillistä.

Pohjois-Carolinassa kuvatulla videolla nähdään, kuinka pussirottaperhe asustelee tyytyväisenä grillin ylälaatikossa. Perheen koira oli löytänyt opossumiemon ja sen seitsemän poikasta haistelemalla. Grillin omistajat eivät tohtineet hätistää eläinperhettä pois.

Toisin sanoen tässä amerikkalaisperheessä odotellaan vielä kotvanen ennen grillikauden starttaamista. Pussirotat pystyvät esittämään kuollutta tuntiessaan olonsa uhatuksi. Ne muuttavat ulkonäköään elottomaksi ja erittävät peräaukostaan kalman hajua. Grillissä asuvalla perheellä ei kuitenkaan näytä olevan hätäpäivää.