Rehtorin kansliasta löytyi seksiluola – sai elinikäisen opetuskiellon

Ohhoh! · Tim Isokivi

Seksiä koulussa harrastanut ja koulun varoja alkoholiin käyttänyt rehtori on joutunut teoistaan vastuuseen. 74-vuotiaalle James Stewartille on langetettu elinikäinen opetuskielto.

Stewart toimi Iso-Britannian Cambridgeshiressä sijaitsevan Sawtry Village Academyn yläasteen rehtorina lähes 30 vuotta. Vuonna 2014 opetusministeriölle kävi ilmi, että rehtori oli käyttänyt yli 100 000 punnan edestä oppilaitoksen varoja omiin tarkoituksiinsa.

Stewartin toimistosta paljastui tutkimusten aikana seksiluolaksi kuvailtu salainen piilopaikka. Sieltä löydettiin muun muassa kondomeja, dildoja, liukuvoidetta, jääkaapillinen samppanjaa ja kama sutra -kirja. Rehtori oli käyttänyt tiloja harrastaakseen kovaäänistä seksiä naimisissa olleen sihteerinsä kanssa.

Stewart oli myös käyttänyt talousvaikeuksiin ajautuneen koulun varoja viiniklubiin sekä hotellien baarien laskuihin. Nyt langetetun opetuskiellon lisäksi entinen rehtori tuomittiin Daily Mailin mukaan teoistaan vuonna 2017 neljän vuoden vankeusrangaistukseen.