MTV-teiniäiti haki rinnat paljaana pikaruokaa – mitä tässä tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rohkeita ja paljastavia kuvia Instagramiin julkaiseva MTV-teiniäititähti Farrah Abraham on aina jakanut ihmisten mielipiteitä. Viime aikoina fanit ovat huolestuneet naisen keinotekoisesta ulkonäöstä, koska hän on pilannut kasvonsa erilaisilla operaatioilla.

View this post on Instagram

TAKING IT HIGHER 🎂 After eating cake every day and celebrating an entire month … yes I had a fake cake 🤣🤣🤣 love those gold pre-roll candles 🔥 love you all for giving me the best birthday month ever 28 is going to be a great year! So much love in every city & every country with all my family, friends- life is epic ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂 wearing @prettylittlething #money #stacks #cake #birthday #farrahabraham #28 #wig #fashion #style wig by @stylesbyjlo #culturecbd #culture #prerolls

A post shared by F A R R A H A B R A H A M (@farrahabraham) on

Nyt Abraham on aiheuttanut kohun poseeraamalla Yhdysvalloissa In-N-Out -pikaruokalan edustalla rinnat paljaana. Jostain syystä MTV-teiniäiti poseerasi ravintolasta haetun välipalan kanssa ylävartalo paljaana. Abraham ei toki ole ensimmäistä kertaa rohkeissa kuvissa, mutta nyt somessa ihmetellään onko hän valmis paljastamaan rintansa myös rahaa vastaan, kuten tässä kuvassa on ilmeisesti tapahtunut.

Uusimmat