Pysäyttävä bikinivartalo! Austin Powers -elokuvan kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Austin Powers -elokuvan seksisymboli Elizabeth Hurley on ollut viime aikoina tuttu näky Instagram-lomakuvista. 53-vuotias tähti poseeraa otoksissa mielellään bikineissä. Viime aikoina brittiläinen näyttelijä on sekoittanut faniensa päitä erityisesti Instagramissa.

View this post on Instagram

Fave bikini of the season #minkabikini #elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Nyt Hurley on julkaissut itsestään kuvan, jossa hän keikistelee bikineissä.

Elizabeth Hurley nousi suuren yleisön tietoisuuteen 1990-luvun lopulla seurustellessaan Hugh Grantin kanssa. Tällä hetkellä hän tähdittää yhdysvaltalaista The Royals -saippuasarjaa, jossa hän esittää englannin fiktiivistä kuningatar Helenaa.