Tinder-treffit päättyivät raiskaukseen Kangasalla – kuka on nimimerkki Niki?

Ohhoh! · Stara.fi

Sosiaalisen median yleistyminen on muuttanut merkittävästi myös parinmuodostusta, kun mukaan kuvioon ovat tulleet uudenlaiset palvelut. Deittisovellus Tinder on maailman suosituin alan sovellus, mutta ajoittain otsikoissa ikävissä merkeissä. Nyt näin on käynyt Kangasalla.

Sisä-Suomen poliisilaitos kertoo, että Kangasalla tutkitaan seksuaalirikosta rikosnimikkeellä raiskaus. Asianomistajana oleva nainen oli tavannut Niki-nimeä käyttävän miehen, johon oli pitänyt yhteyttä muutaman päivän ajan.

He sopivat tapaamisen Kangasalan Holvastin alueelle perjantaiksi 19. huhtikuuta. Lopulta tapaaminen päättyi raiskaukseen, minkä jälkeen mies poistui paikalta ja poisti Tinder-profiilinsa.

Poliisi pyytää nyt havaintoja Niki-nimeä käyttävästä miehestä, joka on noin 180 senttimetriä pitkä, vaaleahiuksinen ja sinisilmäinen. Hänen ruumiinrakenteensa on urheilullinen. Mies oli kertonut olevansa 23-vuotias. Tiedot voi ilmoittaa Kangasalan poliisille numeroon 0295 445 889 tai 0800 90022 tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.