Makwan Amirkhani kuristi voittoon – UFC-vastustaja joutui antautumaan

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikiksi noussut vapaaottelija Makwan Amirkhani voitti lähes päivälleen vuosi sitten Liverpoolissa yhdysvaltalaisen Jason Knightin tuomariäänin 2-1. Eilen hän nousi pitkästä aikaa jälleen UFC-kehään ja voitti Chris Fishgoldia vastaan Tukholmassa käymänsä ottelun näytöstyyliin kuristuksella.

View this post on Instagram

Mr Finland takes over #UFCStockholm!! 🇫🇮🇸🇪

A post shared by Makwan Amirkhani (@makwanufc) on

Ottelun aikana sattui myös ikävä haveri, kun Makwanin sormi osui epähuomiossa vastustajan silmään. Ottelu jatkui kuitenkin pienen tauon jälkeen. Ottelun ratkaisi lopulta kuristusote, josta nähtiin maistiainen jo aiemmin juuri erätauon kynnyksellä. Lopulta kuristusote piti niin, että Fishgold joutui lopulta antautumaan.

View this post on Instagram

😎

A post shared by Makwan Amirkhani (@makwanufc) on

Makwan kertoi taannoin Staralle olevansa nykyisin henkisesti hyvässä kunnossa.

– Kaikki mitä elämän aikana on tapahtunut on vahvistanut henkistä puolta paljon. Ei minua enää pienet jutut hetkauta tai jonkun mielipiteet hirveästi liikuta, Makwan Amirkhani kertoi Staran haastattelussa.