Mies sytytti itsensä palamaan – käveli ihmisroihuna Valkoisen talon edustalla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

K2-hallusinogeeniä nauttinut 33-vuotias Arnav Gupta sytytti itsensä palamaan ja käveli Valkoisen talon edustalle Yhdysvalloissa. Hän kuoli myöhemmin sairaalassa saamiinsa palovammoihin.

Yhdysvaltain salaisen palvelun Twitter-tilillä kerrottiin, että Valkoisen talon edustalla tulisoihtuna kävellyt mies sai ensiapua viranomaisten kiirehdittyä paikalle. TMZ-sivuston mukaan 85 prosenttia hänen kehostaan paloi ja mies menehtyi myöhemmin sairaalassa. Teon motiiveja ei tiedetä.

Sen sijaan se tiedetään, että Gupta oli nauttinut K2-muuntohuumetta, joka sisältää synteettisiä kannabinoideja. Muuntohuumeet tekevät käyttäjistään harhaisia. Paikalla oli useita turisteja palon aikaan ja tapauksesta on runsaasti kuvamateriaalia netissä.