Australiassa satoi lunta – tätä ei usein nähdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australiassa ei ole totuttu lumisateisiin, mutta nyt Blue Mountains -kansallispuiston alueella Katoombassa noin kilometrin korkeudella merenpinnasta on satanut useita senttejä lunta. Lumisade on New South Walesin alueella harvinainen ilmiö, mutta tavallista kylmempi keli sai aikaan poikkeuksellisen näyn myös Kattoomban kaupungissa.

Australian Kattomban rautatieasema tavallisena päivänä, Kuva: Stara

Sosiaalisessa mediassa leviää parhaillaan valokuvia, joissa Katoomban rautatieaseman laiturit nähdään lumipeitteisinä ja hetken kuluttua lumisohjon peittämänä. Alue on suosittu turistien keskuudessa, koska valtaosa Blue Mountains -kansallispuiston vieraista saapuu paikalle junalla.

View this post on Instagram

Snow Day ☃️

A post shared by Lauren (@all.lozzy.adventures) on