Donald Trump Lontoossa – irvikuvaa lennätettiin parlamentin yläpuolella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on vieraillut Lontoossa. Yhdistyneen kuningaskunnan aktivistit olivat jälleen kerran valmistelleet vierailua jättikokoisen ilmapallon avulla. The Trump Baby on saanut 30.000 punnan rahoituksen ja pääsi siten taas tehokäyttöön.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia esittävä karkikatyyri-ilmapallo lensi Yhdistyneen kuningaskunnan parlamenttitalon yläpuolella samaan aikaan, kun Trump itse vieraili kaupungissa. Ilmatilaa valvovilla viranomaisilla oli oikeus estää ilmapallon lentäminen tarvittaessa.

Ilmapallo on kuusimetrinen ja Donald Trumpin näköinen vauvahahmo, jolla on vaipat jalassaan. Se on lentänyt Lontoon taivaalla ennenkin Yhdysvaltain presidentin vierailujen aikana.

Donald Trump balloon

The orange Trump baby balloon is set to be flown outside Parliament

Publiée par Channel 5 News sur Mardi 4 juin 2019