Jennifer Aniston yllätti! Rakastaa alastomana poseeraamista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Frendit-tähti Jennifer Aniston ei omien sanojensa mukaan pelkää riisuuntua kameran edessä. 50-vuotias näyttelijä poseerasikin taannoin yläosattomissa Harper’s Bazaar -lehden kuvassa. Aniston paljasti Ellen-sarjan haastattelussa rakastavansa alastomana olemista. Hän ei myöskään häpeile kameran edessä riisumista.

– Kenenkään ei pitäisi hävetä sitä. Vartalomme ovat kauniita, ja mielestäni niiden juhlistaminen ja niissä viihtyminen on tärkeää iästä riippumatta. Alastomuutta kohtaan ei pitäisi olla häpeää tai epämukavuuden tunnetta, Aniston kuvaili.

Jennifer Aniston myös vihjasi olevansa valmis Frendit-sarjan paluuseen. Näyttelijän mukaan sarjan paluusta olisivat todennäköisesti innoissaan myös muut Frendit-tähdet.