Farrah Abraham alastomana somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rohkeita ja paljastavia kuvia Instagramiin julkaiseva MTV-teiniäititähti Farrah Abraham on aina jakanut ihmisten mielipiteitä. Viime aikoina fanit ovat huolestuneet naisen keinotekoisesta ulkonäöstä, koska hän on pilannut kasvonsa erilaisilla operaatioilla. Nyt Farrah nähdään hyvin rohkeissa kuvissa.

Tällä kertaa kohukaunotar nähdään poseeraamassa sosiaalisessa mediassa kuvissa, jotka kolkuttelevat sopivuuden rajoja, sillä toisessa hänet nähdään rinnat käytännössä paljaana nousemassa vedestä ohut valkoinen toppi yllään (linkki) ja toisessa kuvassa hän poseeraa kameralle täysin alastomana (linkki) selin kameraan.

Jotta Farrah seuraisi urallaan monia muita Hollywoodin realitytähtiä, on hän kaiken muun lisäksi ryhtynyt leikkimään DJ-tähteä. Hänet oli nimittäin kiinnitetty soittamaan musiikkia suosittuun 1OAK-yökerhoon, ja päivityksen mukaan seuraava keikka on jo tulossa New Yorkiin.