Polttariporukka teki lentomatkasta helvetin – pidätettiin heti lentokentällä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Samassa lentokoneessa istuminen humalaisen polttariporukan kanssa voi olla tuskallista. Eräs Las Vegasiin matkalla ollut miesjoukko vei sikailun sellaiselle tasolle, että heidät on tuomittu vankeusrangaistukseen.

Manchesterista kotoisin oleva Michael Ward oli kolmen ystävänsä kanssa matkalla Las Vegasiin. Miehet joivat lennolla omaa vodkaa ja rommia henkilökunnan kielloista huolimatta. He myös muun muassa ahdistelivat lentoemäntiä, polttivat sähkötupakkaa, tappelivat keskenään ja huusivat pommiuhkauksia lennon aikana.

Polttariporukan käytös ei parantunut, joten koneen kapteeni päätti lopulta tehdä välilaskun Kanadan Winnipegiin. Heti koneen laskeuuduttua paikalliset viranomaiset pidättivät miehet. Välilasku maksoi Thomas Cook -lentoyhtiölle lähes 40 000 euroa.

Nimettömänä pysyttelevä kanssamatkustaja kuvaili lentoa Metro-lehden mukaan kahdeksi tunniksi Helvetissä. Michael Ward ja hänen kaksi ystäväänsä on sittemmin tuomittu toilailusta kahden vuoden vankeusrangaistukseen.