Janni Hussi yhä sairaalassa – Joel Harkimo julkaisi hyväntuulisen kuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen fitness-tähti ja realityohjelmien vakiokasvo Janni Hussi tunnetaan terveellisistä elämäntavoistaan ja energisestä olemuksestaan. Eilen hän kuitenkin paljasti karmaisevan uutisen, jonka mukaan hän sairastui pahanlaatuiseen tukikudossyöpään. Kasvain leikattiin eilen.

View this post on Instagram

Yesterday's champ ❤️

A post shared by Jolle (@joelharkimo) on

Yhä sairaalassa toipuva Janni sai tänään vierelleen miesystävänsä Joel Harkimon, joka julkaisi vierailusta hyväntuulisen ja rohkaisevan kuvan sosiaalisessa mediassa. Kuvatekstissä Joel kehuu Jannia eilisen päivän mestariksi. Hussille syöpädiagnoosi tuli maaliskuussa täytenä yllätyksenä.

– Maaliskuussa menin näyttämään mun iholla ollutta näppylää ihotautilääkärille. Naureskelin, että nyt käydään posauttamassa yksi ihonalainen finni YouTubesta nähdyllä tyylillä, Janni Hussi kertoi eilen Instagramissa.

– Hymy kuitenkin hyytyi nopeasti, kun lääkäri löysi mun ”finnistä” värimuutoksia. Siitä alkoi viikkoja kestänyt epätietoisuus ja odottelu, joka päättyi tänään HUSin leikkuupöydälle. Enpä olisi tuolloin maaliskuussa odottanut, että mä kohtaisin syövän 27-vuotiaana.