Jymy-yllätys! Supertähti jakoi Arman Alizadin kuvan miljoonille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median kansainväliset tähdet tavoittavat helposti miljoonia seuraajia, kun Suomessa joudutaan tyytymään korkeintaan satoihin tuhansiin. Nyt suomalainen televisio- ja somesuosikki Arman Alizad on saanut todella harvinaislaatuisen kunnian sosiaalisessa mediassa.

Nas, Blockfest 2016, Kuva: Santeri Saarinen Kovajätkä Photography

Viime kesänä Tampereella Blockfesteillä jo toistamiseen upean keikan heittänyt pitkän linjan räppäri Nasir ”Nas” Jones julkaisi Armanin valokuvan. Kuvassa Alizad nähdään esiintymässä Helsingin legendaarisen Lepakon lavalla vuonna 1988.

https://www.instagram.com/p/ByXmHjWA4k0/

– ‪Okay. the moment @nas shares your picture on Instagram.. Can’t believe this ever happened. What an honor, you are the KING, @nas, Arman kommentoi kuvapäivitystä.