Bella Thorne bikineissä esitteli samalla huumeitaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake it Up -sarjan pääroolin kautta. Nuori tähti on ehtinyt näytellä yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. 21-vuotias Thorne kertoi taannoin olevansa biseksuaali, ja hänet on nähty viime aikoina somessa myös ilman vaatteita.

View this post on Instagram

I need a Stoner to share these joints w ❤️❤️🔪🔪

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Bella Thornen fanit ovat tottuneet siihen, että nainen hemmottelee heitä tasaisin väliajoin todella näyttävillä ja seksikkäillä kuvilla. Popkaunotar julkaisee sosiaalisessa mediassa ajoittain rohkeitakin poseerauksiaan, ja viime aikoina hän on viihtynyt erityisen paljon bikineissä. Tuoreimmassa kuvassa hän esittelee samalla huumesätkiään, joita käyttämään hän toivoo saavansa seuraa.