Miesten häpykarvojen parturi villitsee – tässäkö uusi trendi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneuden ja komeuden saralla maailmalla leviää vuosittain lukemattomia villityksiä, joista vain harvoista tulee varsinaisia trendejä. Nyt miesten vartaloon liittyvä ilmiö on saanut valtaisan suosion ainakin sosiaalisessa mediassa. Kyse on häpykarvoituksen trimmaamisesta tyylikkääksi.

Viime vuosina sekä miehet että naiset ovat ajaneet tai vahanneet häpykarvansa kokonaan pois, mutta osa on pitänyt kuitenkin jonkinlaisen pienen ”puskan” jalkovälissään. Jatkossa rehottavan karvoituksen voi saada trimmattua trendikkääksi käymällä alaan vihkiytyneen parturin asiakkaana.

Comedy Central on julkaissut kieli poskessa tehdyn miesten häpykarvoituksesta tyylikkäitä kuvioita tekevästä ammattilaisesta sketsivideon, joka on katsottu muutamassa päivässä yli sata miljoonaa kertaa. Ei siis liene toiveajattelua, että jo näinä päivinä monissa suurkaupungeissa syntyy alan aitoja liikkeitä.