Noora Karma nautiskeli bikineissä: ”Aurinkoa ja siideriä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille televisiosta vuosien varrella tunnetuksi tullut Noora Karma on taikuri ja mentalisti, joka tähditti muutama vuosi sitten myös omaa nimeään kantanutta ohjelmaansa MTV3-kanavalla. Nyt näyttävä julkkiskaunotar on nauttinut kesähelteistä tyylikkäästi.

– And relax. Just me & my pink flamingo, sunset & cider #afterlongday #nofilter #selfie, Noora Karma kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Karma nähtiin taannoin monien muiden suomalaisten julkkisten tavoin osallistumassa suosittuun Selviytyjät-realitysarjaan. Hänet juonittiin lopulta ulos pelistä. Myöhemmin hän julkaisi kuvan itsestään ”luisevana, likaisena & haisevana” ja viisi kiloa aikaisempaa kevyempänä. Asuminen viidakossa oli siis vaatinut veronsa.