Whitney Houston hologrammikiertueelle – luvassa uutta musiikkia postuumisti!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuonna 2012 traagisesti menehtyneen laulajatar Whitney Houstonin perikunta suunnittelee parhaillaan uusia musiikkibisneksiä. Suunnitteilla on muun muassa hologrammikiertue sekä uuden levyn julkaiseminen.

Whitney Houstonin perikunta on kertomansa mukaan päässyt pahimman suruajan yli ja he ovat valmiina tarttumaan uusiin haasteisiin. He haluavat luoda Whitney Houstonille kunniaa jatkamalla naisen musiikillista perintöä. Suunnitteilla on muun muassa hologrammikiertue.

Lisäksi perhe julkaisee kokonaisen albumin uutta musiikkia. Materiaali on naisen debyyttialbumi Whitney Houstonin nauhoituksista ja kappaleita ei ole ennen soitettu julkisesti. Tekeillä on myös musikaali Broadwaylle, Whitney Houstonin käly Pat Houston kertoo The Blastille.