Kauppakeskus tulvi – orkesteri alkoi soittaa Titanicin tunnaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Matkustajalaiva Titanicin orkesterin kerrotaan soittaneen koko aluksen uppoamisen ajan ja hukkuneen lopulta aluksen mukana. Modernia versiota tästä myyttisestä tilanteesta todistettiin taannoin meksikolaisessa ostoskeskusksessa.

Zapopassa sijaitseva Plaza Patrian ostoskeskus tulvi taannoin voimakkaiden sateiden ansiosta. Ihmisten rynniessä suojaan pohjakerroksiin valunutta vettä päätti ostoskeskuksessa esiintynyt yhtye tarjota heille teemaan sopivaa musiikkia.

Yhtye esitti tulvan yllättämille shoppailijoille Celine Dionin alun perin tulkitsemaa Titanic-elokuvan tunnuskappaletta. Muusikot jatkoivat pelottomasti esiintymistään veden peittäessä lattiaa, aivan kuten muusikot uppavan Titanicin kannella.