Rattijuoppo ajoi ruohonleikkurilla baariin Valkeakoskella – kiinni törkeästä rattijuopumuksesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Valkeakoskelainen vanhempi mies on määrätty väliaikaiseen ajokieltoon kurvailtuaan pitkin kaupunkia ruohonleikkurilla kännissä. Hän oli ajellut ensin päältä ajettavalla ruohonleikkurilla paikalliseen ravintolaan.

Hätäkeskukseen oli ilmoitettu iltapäivällä ennen puoli neljää päihtyneenä moottoriajoneuvoa kuljettaneesta miehestä. Hänen oli nähty saapuvan paikalliseen anniskeluravintolaan. Hetkeä myöhemmin samaisen miehen ilmoitettiin poistuvan paikalta edelleen ruohonleikkuria ajaen.

Partio suoritti kylällä lähietsintää ja tuntomerkkeihin sopiva ruohonleikkuri kuljettajineen pysäytettiin Yrjölänkadulla, Valkeakoskella. Seulonta-alkometriin suoritettu puhalluskoe antoi tulokseksi törkeän rattijuopumuksen lukeman. Ruohonleikkuri haettiin pois paikalta ja epäilty kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen Valkeakosken poliisiasemalle. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.