Haluatko ärsyttää naapuria? Osta kaksimetrinen dinosaurus sadettajaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Markettien ja nettikauppojen hyllyille on tullut viime vuosina myyntiin erilaisia ilmalla täytettäviä muovileluja. Niitä voi käyttää koristeena tai vesileluna. Nyt myynnissä on 180 senttimetriä korkea dinosaurus.

Verkkokauppa ja lahjatavaraliike Firebox on tuonut markkinoille puhallettavan dinosauruksen, joka toimii myös takapihan sadettajana. Vihreä hirmulisko toimii takuulla kulmakunnan katseenvangitsijana. Kaiken lisäksi se seisoo tukevasti jaloillaan.

Olipa kyseessä vesisota, grillibileet tai mökkitikan paikallisottelu, tuo alle 60 euroa maksava muoviolento lystiä kemmakoideen keskelle. Hahmoon voi asentaa letkun, jonka avulla ydinosaurus ruiskuttaa vettä sieraimistaan. Ainakin lapset ja lapsenmieliset pitävät tästä tuotteesta – naapurissa asuva ilonpilaaja ei välttämättä yhtä paljon.

Firebox