Jontte Valosaari paljasti paluusinglestään: ”Kyllä, oma tytär on mukana”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkilaulaja Jontte Valosaari julkaisi äskettäin uuden singlensä Yksin mutten yksinäinen, ja Stara tapasi miehen pian sen jälkeen kahvin merkeissä. Haastattelussa Valosaari kertoi uuden materiaalinsa tekemisestä ja miten hänen yksityiselämänsä viimeisimmät myrskyt ovat vaikuttaneet hänen musiikkiinsa.

Alkuvuodesta julkaisemansa paluusinglen alussa kuullaan lapsen laulua, eikä studiosessioon tarvinnut hakea vierailevaa vokalistia kovin kaukaa.

– Kyllä, oma tytär oli siinä mukana. Se oli jotenkin sellainen hellyttävä ja magee juttu, että oli ihan selvää, että se tulee siihen biisin alkuun sanoi kuka mitä tahansa. Se oli siihen liimattu jo heti sen jälkeen, kun se suusta pääsi, Jontte Valosaari kertoi Staralle.

Lisäksi jutustellaan muun muassa siitä miten Jontte ja Kasmir päätyivät tekemään musiikkia yhdessä. Tuloksena syntyi kesäinen hittisingle Yksin mutten yksinäinen, joka on saanut jo myös radiosoittoa.

– Heidi-Maria Paalasen kanssa palloteltiin paljon kaikkia ideoita ja ajatuksia. Heidi oli tehnyt Kasmirin kanssa aiemminkin yhteistyötä ja se oli ihan selvä, että pyydetään hänet mukaan jeesiin, Jontte Valosaari kertoi.

– Sitten herra lähti mukaan ja kolmistaan kun oltiin studiossa ja siinä palloteltiin kaikkea, niin asiat vaan tapahtuivat. Tuntui jotenkin, että sieltä tuli tuollainen ja tuolta tuollainen, että laitetaan nämä yhteen ja että tää on hemmetin kova juttu. Yhteistyö oli jotenkin niin saumatonta ja helppoa, että sen studiopäivän jälkeen ajattelin, että onneksi sain nämä kaksi järjettömän lahjakasta ihmistä tekemään mun kanssa.

Samalla Jontte Valosaari paljasti Staralle, että kolmikko tulee jatkamaan yhteistyötä ja että he ovat olleet aiheen tiimoilta jo yhteydessä.