Rihannan asu paljasti sisältönsä – ronski kuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on tehnyt näyttävää uraa musiikin parissa jo 2000-luvun alkupuoliskolta lähtien, ja se on kannattanut myös taloudellisesti. Äskettäin talouslehti Forbes nimittäin kertoi Rihannan nousseen maailman rikkaimmaksi naismuusikoksi 600 miljoonan dollarin omaisuudellaan.

View this post on Instagram

@interviewmag

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Nyt Rihanna on julkaissut verkossa rohkean kuvan, jossa hän poseeraa läpinäkyvässä asussa sohvalla ronskisti röhnöttäen. Kuvatekstin mukaan otos on mahdollisesti menossa Interview-lehteen.

Rihannan valtava omaisuus ei ole vain musiikin ansiota. Merkittävä osa tähden varoista on nimittäin peräisin yhteistyöstä ranskalaisen luksusyhtiö LVMH:n kanssa. Rihanna ja LVMH omistavat yhdessä Fenty Beauty -muotimerkin. Lisäksi merkittäviä summia on tullut Savage X Fenty -alusvaatemallistosta, jonka laulajatar omistaa Techstyle Fashion Groupin kanssa.