Rihannan asu paljasti sisältönsä – ronski kuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on tehnyt näyttävää uraa musiikin parissa jo 2000-luvun alkupuoliskolta lähtien, ja se on kannattanut myös taloudellisesti. Äskettäin talouslehti Forbes nimittäin kertoi Rihannan nousseen maailman rikkaimmaksi naismuusikoksi 600 miljoonan dollarin omaisuudellaan.

Nyt Rihanna on julkaissut verkossa rohkean kuvan, jossa hän poseeraa läpinäkyvässä asussa sohvalla ronskisti röhnöttäen. Kuvatekstin mukaan otos on mahdollisesti menossa Interview-lehteen.

Rihannan valtava omaisuus ei ole vain musiikin ansiota. Merkittävä osa tähden varoista on nimittäin peräisin yhteistyöstä ranskalaisen luksusyhtiö LVMH:n kanssa. Rihanna ja LVMH omistavat yhdessä Fenty Beauty -muotimerkin. Lisäksi merkittäviä summia on tullut Savage X Fenty -alusvaatemallistosta, jonka laulajatar omistaa Techstyle Fashion Groupin kanssa.

Uusimmat