Rita Niemi synnytyssairaalaan – vauva syntyy hetkellä millä hyvänsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitypariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat lähteneet Satakunnan keskussairaalan synnytysosastolle ottamaan vastaan uutta perheenjäsentä. Rita Niemi-Manninen kertoi ilouutisesta Instagramissa.

– Tää päivä tuli! Supistukset ja lapsiveden tihkuminen kertoivat, että on aika lähteä sairaalaan. En voi käsittää, kohta me tapaamme niin kovin rakkaan pikkuisemme kanssa, Rita Niemi-Manninen kirjoitti tunteikkaana.

Gladiaattorit-ohjelmassakin gladiaattoreina mukana ollut julkkispari kertoi iloisesta perheuutisesta viime syksynä. He yrittivät lasta kolme vuotta ennen tärppäämistä, joten pienokainen on suurella rakkaudella tehty ja odotettu. Rita Niemi-Manninen on tehnyt menestyksekkään uran, jolla hän voitti useita kertoja muun muassa MM-hopeaa ja EM-kultaa kilpa-aerobicissa.