Tyttö tuli! Rita Niemi ja Aki Manninen saivat lapsen: ”Rakas prinsessamme”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka realitypariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen olivat lähteneet Satakunnan keskussairaalan synnytysosastolle ottamaan vastaan uutta perheenjäsentään. Muutama tunti sen jälkeen perhe julkaisi sosiaalisessa mediassa odotettuja ilouutisia.

View this post on Instagram

Kiitos Vaimo ❤️. Kiitos Lyyli ❤️. Kiitos Elämä ❤️. @ritaniemi kiitos @satasairaala

A post shared by Aki Manninen 🇫🇮 (@akiturbomanninen) on

Perjantaina illalla Aki Manninen julkaisi Instagramissa ihastuttavan kuvan onnellisista vanhemmista ja perheen vastasyntyneestä tulokkaasta, jonka Rita kertoi olevan tyttö.

– Rakas prinsessamme näki päivän valon klo 14.56. Täällä käsittämättömän onnelliset äiti ja isä eivät vielä oikein ymmärrä tätä todeksi, Rita Niemi-Manninen iloitsi.

Gladiaattorit-ohjelmassakin gladiaattoreina mukana ollut julkkispari kertoi iloisesta perheuutisesta viime syksynä. He yrittivät lasta kolme vuotta ennen tärppäämistä, joten pienokainen on suurella rakkaudella tehty ja odotettu. Rita Niemi-Manninen on tehnyt menestyksekkään uran, jolla hän voitti useita kertoja muun muassa MM-hopeaa ja EM-kultaa kilpa-aerobicissa.