Tyttö tuli! Rita Niemi ja Aki Manninen saivat lapsen: ”Rakas prinsessamme”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka realitypariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen olivat lähteneet Satakunnan keskussairaalan synnytysosastolle ottamaan vastaan uutta perheenjäsentään. Muutama tunti sen jälkeen perhe julkaisi sosiaalisessa mediassa odotettuja ilouutisia.

Perjantaina illalla Aki Manninen julkaisi Instagramissa ihastuttavan kuvan onnellisista vanhemmista ja perheen vastasyntyneestä tulokkaasta, jonka Rita kertoi olevan tyttö.

– Rakas prinsessamme näki päivän valon klo 14.56. Täällä käsittämättömän onnelliset äiti ja isä eivät vielä oikein ymmärrä tätä todeksi, Rita Niemi-Manninen iloitsi.

Gladiaattorit-ohjelmassakin gladiaattoreina mukana ollut julkkispari kertoi iloisesta perheuutisesta viime syksynä. He yrittivät lasta kolme vuotta ennen tärppäämistä, joten pienokainen on suurella rakkaudella tehty ja odotettu. Rita Niemi-Manninen on tehnyt menestyksekkään uran, jolla hän voitti useita kertoja muun muassa MM-hopeaa ja EM-kultaa kilpa-aerobicissa.