Susanna Penttilän rintavako saa sukat pyörimään jaloissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen yrittäjä ja Playboy-malli Susanna Penttilä kerää jatkuvasti kehuja sosiaalisessa mediassa kauniita vaatteita esittelevillä otoksillaan. Nyt hänen päällään nähdään tyrmäävän upea mekko, jossa on hopea kirjailu.

Valkoisessa kotelomekossa on Susanna Penttilän muotoja korostava ja syvään uurrettu kaula-aukko. Hän on kommentoinut kuvaa emojilla, joka antaa pusun silmää iskiessä. Fanit ympäri maailmaa ovat ylistäneet Ferrer-liikeen omistajan poseerausta.

Valkoinen mekko sopii erinomaisesti kesän juhliin, lukuunottamatta häitä, joissa valkoinen väri on varattu morsiamelle. Penttilän yllä nähty asu olisi omiaan esimerkiksi rippijuhliin, valmistujaisiin, syntymäpäiville tai kutsuvierastilaisuuksiin.

View this post on Instagram

😘

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on