Teinivaimo pukeutui estottomiin Pride-bikineihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mielenterveysongelmistaan julkisesti puhunut Courtney Stodden tuli aikoinaan tunnetuksi naituaan itseään huomattavasti vanhemman näyttelijämies Doug Hutchinsonin. Hän on myöhemmin kertonut kärsineensä isäongelmista.

Courtney Stoddenin isä hylkäsi hänet. Nainen on kertonut hakeneensa sen jälkeen huomiota monilla eri tavoilla, mutta yksi niistä oli vanhemman näyttelijämiehen kanssa naimisiinmeno. Hän oli avioitumisen aikaan vasta 16-vuotias. Nyt hän on eronnut Hutchinsonista ja luo parhaillaan uutta elämää laulajana.

Hänen musiikillinen tuotantonsa on otettu hyvin vastaan seksuaalivähemmistöille tarkoitetuissa yökerhoissa. Hän esiintyi äskettäin queer-tapahtumassa kunniavieraana. Nyt Courtney on päättänyt ylistää parhaillaan vietettävää Pride-kuukautta pukeutumalla sateenkaaribikineihin.

View this post on Instagram

Does my bikini make me look happy? #pride

A post shared by Courtney Rx (@courtneyastodden) on