Suomalainen Jessica sometähdeksi – 217 000 seuraa seksikkäitä Suomi-otoksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen mallikaunotar Jessica Edström on parhaillaan kotimaassaan. Pietarsaaresta kotoisin oleva suomenruotsalainen mallineitokainen on saavuttanut runsaasti seuraajia sosiaalisessa mediassa paljastelevilla otoksillaan.

Ympäri maailmaa valokuvissa poseerannut Jessica Edström on nyt julkaissut kuvia Suomessa. Hänen otoksissaan ei ole peitelty vartaloa, vaan naisen muodot tulevat erinomaisesti esille jokaisessa kuvassa. Fanit ovat hullaantuneet erityisesti hänen meikittömään mökkilookkiin.

Jessica Edström valittiin vuonna 2013 äänivyöryllä GTI-tytöksi. Lisäksi hän on sijoittunut toiseksi Seiskan tähtityttö -kilpailussa. Ensikerran vaaleaverikkö päätyi paparazzikuviin Miamiassa jo vuosia sitten ollessaan rannalla julkkisystävänsä Claudia Romanin kanssa.

View this post on Instagram

Hi hello hey 👋 #GoodVibez

A post shared by Jessica PEZSI Edström (@pezsiii) on