Mies piilotti metamfetamiinin lohkoperunoiden sekaan – jäi silti kiinni

Ohhoh! · Tim Isokivi

Floridalainen mies on jäänyt kiinni metamfetamiinin hallussapidosta. Mies oli yrittänyt piilottaa huumeet tuloksetta noutoruoan sekaan. Hillsboroughin poliisit pysäyttivät 48-vuotiaan James Henry Simpsonin lauantai-iltapäivällä.

Poliiseille kävi ilmi että miehestä oli tehty pidätysmääräys, joten he tutkivat hänen autonsa. Miehen autossa olleesta styroksirasiasta löytyi muutakin kuin vain noutoruokaa. Lohkoperunoiden seassa oli kuusi grammaa metamfetamiinia. Simpson pidätettiin, ja aikaisemman rikkeen lisäksi häntä odottaa nyt syyte huumeiden hallussapidosta.

– Haluaisin tilata lohkperunoita metalla, paikallisen poliisilaitoksen Facebook-tilillä vitsailtiin.

I’d like an order of potatoes wedges with a side of METH!During a traffic stop, #teamhcso learned the passenger in the…

Publiée par Hillsborough County Sheriff's Office sur Mardi 11 juin 2019