Parhaat äidit tulevat näistä horoskooppimerkeistä – 5 parasta listattiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanhemmuudesta on tehty nykypäivänä monen muun tuikitavallisen ja arkisen asian tapaan huippu-urheiluun verrattavissa olevaa toimintaa. On sanottu, että vasta lapset tekevät äidin, mutta joillakin ihmisillä on luonnostaan muita voimakkaampi hoivavietti ja kyky toimia jälkikasvunsa parhaaksi.

Astrologia on määritellyt ihmisten ominaisuuksia vuosituhansien ajan. Sitä ei tule sekoittaa viihteelliseen horoskooppiin, joka luodaan pelkästään aurinkomerkin mukaan. Astrologia vertailee syntymäkartan planeettojen asentoja pintaa syvemmältä ja suhteessa toisiinsa. Osa ihmisistä saattaakin olla syntymämerkiltään muuta kuin tuntee olevansa. Syy voi löytyä voimakkaasta nousevasta merkistä tai esimerkiksi Kuun sijainnista tähtikartalla.

Jos ihmiset voi kuitenkin kategorioida pelkän horoskooppimerkin perusteella, löytyy heiltä usein tiettyjä ominaisuuksia kuhunkin merkkiin liittyen. Äitiys ei todellisuudessa katso horoskooppimerkkiä, vaan niin sanottuja hyviä ja huonoja äitejä löytyy kaikista aurinkomerkeistä. Myös jokaisen ihmisen ympäristötekijät, geenit ja oma lapsuus vaikuttavat suuresti siihen, kuinka hyvin sopeutuu omaan vanhemmuuteensa. Yleisesti viittä horoskooppimerkkiä edustavat naiset ovat kuitenkin luokiteltavaksi äideiksi, jotka voivat toimia keskimäärin muita parempina kasvattajina.

1. Kalat – Kiltti, hellä, tunteellinen ja viisas äiti. Nämä kasvattajat ovat lojaaleja ja muodostavat vahvoja suhteita lapsiinsa ja perheeseensä. Kalat-merkkien äidit ymmärtävät lapsen leikin tärkeyden. He haluavat myös käsitellä laajasti lastensa tunnemaailman asioita.

2. Kaksoset – Energinen, kupliva, nokkela ja läsnäoleva äiti. Nämä sosiaaliset kasvattajat pitävät huolta myös muiden äitien hyvinvoinnista järjestäessään mammojen omia illanistujaisia. He ovat ystävällisiä ja hauskoja äitejä, joista tuleekin usein myös omien lasten luottohenkilöitä.

3. Neitsyt – Järkevä, järjestelmällinen ja maltillinen äiti. Nämä kasvattajat ovat superäitejä, joilta myös muut äidit pyytävät usein neuvoja. Neitsyt-merkin äidit ratkovat ongelmia ja heillä on vahva hoivavietti luonnostaan. He luovat lapsilleen kodin, joka on siisti, huolenpitävä ja tarjoaa turvallisuutta rutiinien avulla.

4. Vaaka – Ystävällinen, diplomaattinen ja salliva äiti. Nämä kasvattajat ovat ultimaalisia tiimipelaajia, jotka tuovat perheeseen tasapainoa ja harmoniaa. Rauhantekijänä nämä äidit ovat ylivoimaisessa asemassa, sillä he haluavat perheen elävän sovussa ja yhteen hiileen puhaltaen.

5. Skorpioni – Rakastava, rehellinen ja lojaali äiti. Nämä kasvattajat ovat parhaimmillaan syvästi kasvatustyöhön sitoutuneita ja tarjoavat lapsilleen runsaasti elämyksiä. Skorpioni-merkin äidit osaavat luoda lapsistaan menestyviä yksilöitä samalla, kun tarjoavat avoimen mielen kasvatusympäristön.

Lähde: Romper