Justin Bieber haastoi Tom Cruisen UFC-häkkitappeluun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber on yllättänyt tuoreimmalla tempauksellaan. Hän on haastanut Hollywood-tähti Tom Cruisen kamppailemaan kanssaan vapaaottelun muodossa. Bieber jakoi taannoin UFC:n johtaja Dana Whitelle kohdistetun twiitin. Siinä hän kertoo haluavansa haastaa Cruisen Octagon-häkkitappeluun.

– Tom, jos et ota haastettani vastaan olet peloissasi ja kaikki tulevat muistamaan sen, Bieber kirjoitti.

25-vuotiaan poptähden twiitti herätti laajamittaista huomiota sosiaalisessa mediassa. Moni ihmetteli, uskooko Bieber todellakin voivansa haastaa vielä 56-vuotiaana huippukunnossa olevan ja omat stunttinsa elokuvissa tekevän Cruisen. UFC-tähti Conor McGregor puolestaan ilmoitti olevansa valmis isännöimään ottelun.