Solarium-äiti sairaalahoidossa – vaivutettiin koomaan keuhkokuumeen vuoksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen rusketushullu perheenäiti Patricia Krentcil nousi takavuosina otsikoihin musiikillisen uran ja kännisekoilujen vuoksi. Nyt nainen on vaivutettu koomaan keuhkokuumeen aiheuttamien komplikaatioiden vuoksi.

Patricia Krentcil joutui sairaalaan keuhkokuumeen takia. Naisen keuhkoista yritettiin poistaa nestettä, mutta tupakointihistoria on vaikeuttanut lääkäreiden työtä keuhkojen huonon kunnon vuoksi. He eivät pystyneet poistamaan kaikkea nestettä ja lopulta Solarium-äiti sai sydänkohtauksen, The Blast uutisoi.

Solarium-äiti muutti hiljattain New Jerseystä Floridaan panostaakseen enemmän musiikkiuraansa laulajana. Nainen tuli takavuosina tutuksi rusketusriippuvuutensa takia. Hän kirjautui pian sen jälkeen katkaisuhoitoon alkoholismin takia.