Povi pullisteli pienessä topissa – MTV-teiniäidin kesäasu jäi pieneksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rohkeita ja paljastavia kuvia Instagramiin julkaiseva MTV-teiniäititähti Farrah Abraham on aina jakanut ihmisten mielipiteitä. Viime aikoina fanit ovat huolestuneet naisen keinotekoisesta ulkonäöstä, koska hän on pilannut kasvonsa erilaisilla operaatioilla. Nyt Farrah nähdään hyvin rohkeissa kuvissa.

Niukoista asuista pitävä Farrah on nyt kuvattu poseeraamassa niin niukassa vihreässä topissa, että intiimipaikkojen vilautus oli vain millien päässä. Toisessa kuvassa tilanne toistuu bikinien yläosan kanssa, joten ehkä Abrahamin kannattaisi jatkossa ostaa hieman suurempia asuja.

Viime aikoina Farrah Abraham on ryhtynyt seuraamaan monia Hollywoodin realitytähtiä ryhtymällä DJ-tähdeksi. Hänet oli nimittäin taannoin kiinnitetty soittamaan musiikkia suosittuun 1OAK-yökerhoon, ja päivityksen mukaan seuraava keikka on jo tulossa New Yorkiin.