Nelivuotias varasti isoisoisän auton – halusi ostaa karkkia

Ohhoh! · Tim Isokivi

Nelivuotiaan pojan karkinhimo on johtanut hänet rikoksen teille. Yhdysvaltojen Minneapolisissa asuva lapsi päätyi varastamaan isovanhempansa auton.

Sebastian-niminen poika oli onnistunut nappaamaan isoisoisänsä auton avaimet. Perheen silmien välttäessä lapsi hyppäsi auton ratin taakse ja lähti ajamaan. Hän ylettyi hädin tuskin näkemään ratin yli.

Lapsi päätyi ajamaan vilkkaalle autotielle keskelle aamuruuhkaa. Silminnäkijöiden mukaan Sebastian ajoi holtittomasti noin 20 kilometrin tuntivauhtia. Lopulta hän saapui huoltoaseman parkkipaikalle, jossa poliisi jo odotti häntä.

Sebastian kertoi varastaneensa auton, sillä hän halusi karkkia huoltoasemalta. Lapsi kolhi autolla muutamia postilaatikoita ja puita. Sekä henkilövahingoilta että pahemmilta aineellisilta vahingoilta kuitenkin vältyttiin, uutisoi Fox 9.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.