Rikottiinko autosi sivupeili Helsingissä? Ota yhteys poliisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ajoittain poliisille tulee eteen tapauksia, joissa kohdehenkilöt ovat jostain selittämättömästä syystä ryhtyneet rikkomaan silmittömästi muiden omaisuutta. Nyt tällainen tapaus on tutkinnassa Helsingissä, jossa poliisi sai kiinni vandaalin, joka oli ehtinyt rikkoa kymmenien autojen sivupeilit.

– Huomasitko lauantaiaamuna, että autosi sivupeili oli rikottu Herttoniemenrannassa? Tässä saattaa olla syy! Helsingin poliisi otti lauantaina 15.6.2019 kiinni 18-vuotiaan miehen, jonka epäillään rikkoneen aamukolmen ja kuuden välillä lähes neljänkymmenen auton sivupeilejä Herttoniemenrannassa, poliisi kirjoittaa.

Huomasitko lauantaiaamuna, että autosi sivupeili oli rikottu Herttoniemenrannassa? Tässä saattaa olla syy!Helsingin…

Publiée par Helsingin poliisilaitos sur Lundi 17 juin 2019

Viranomaisten tietojen mukaan vandaali ehti rikkoa autojen peilejä useilla kaduilla, eli esimerkiksi Petter Wetterintiellä, Niittaajankadulla, Laivalahdenkaarella ja Kerttulinkujalla. Nyt poliisi pyytää autoilijoilta tietoja.

– Mikäli epäilet oman autosi joutuneen vahingonteon kohteeksi tämän saman tapahtuman yhteydessä, etkä vielä olet tehnyt asiasta rikosilmoitusta, voit olla suoraan yhteydessä tapauksen tutkijaan. Puhelinnumero on 0295 471 035.