Bikinipeppu hipoo täydellisyyttä! Miss Helsingin kuvat puhuvat puolestaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinkiläinen missikaunotar Isabel Ljungdell on tehnyt viime aikoina julkista uraa lähinnä sosiaalisen median palveluissa, joissa hänellä on mukavasti seuraajia. Missikaunotar julkaisee usein itse kuviaan verkossa.

View this post on Instagram

Today, I will be as useless as the “g” in lasagna

A post shared by 🇫🇮 ISABEL LJUNGDELL (@isabelclaudine) on

Kesän kunniaksi Isabel Ljungdell nähdään poseeraamassa näyttävissä kuvissa tuttuun tapaansa niukoissa asuissa. Viime aikoina näyttävä kaunotar on esitellyt somessa seuraajilleen erityisesti pakaroitaan.

Isabel Ljungdell tuli aikoinaan tunnetuksi Miss Helsinki 2014 -voittajana, mutta nykyisin hänet tunnetaan lähinnä kuumista somekuvistaan. Ljungdell on nähty julkisuudessa sosiaalisen median ja missikilpailun lisäksi myös esimerkiksi Luokkakokous-elokuvassa. Isabel osallistui taannoin myös Martina ja hengenpelastajat -realitysarjaan.