Uskomattomat kuvat! Pytonkäärme nielaisi krokotiilin kokonaisena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu ajoittain hurjiakin tarinoita siitä miten villieläimet ovat ottaneet yhteen kohtalokkain seurauksin poikkeuksellisilla tavoilla. Nyt Australiassa on ikuistettu yhteenotto, josta GG Wildlife Rescue Inc raportoi sosiaalisessa mediassa.

Kuva: Martin Muller,

GG Wildlife Rescue Inc

Järjestön edustaja Martin Muller sai nimittäin kuvattua kuinka kengurumaan toiseksi suurin käärmelaji ja makean veden krokotiili ottivat kohtalokkaasti yhteen Länsi-Australiassa Queenslandin osavaltion Mount Isalla. Upeissa kuvissa nähdään miten käärme selviytyi kamppailussa voittajana ja lopulta nielaisi krokotiilin kokonaisena.

SSSSssssssssensational 💚🐊 🐍 Amazing pictures of an olive python Australis 2nd largest snake & Western Australia's…

Publiée par GG Wildlife Rescue Inc sur Vendredi 31 mai 2019