Sara Chafakin toppi joutui tiukille – povekas kuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selviytyjät-ohjelman suomalaisessa versiossa äskettäin kilpaillut ja myös todella hyvin menestynyt vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak on nykyisin aktiivinen somettaja, joka tekee kuvillaan myös liiketoimintaa. Missikaunotar julkaisee usein upeita kuviaan verkossa.

View this post on Instagram

You know you gon' change your mind so take it easy.

A post shared by SC (@sarachafak) on

Tällä kertaa taannoinen missikaunotar on esitellyt sosiaalisessa mediassa kurvikasta vartaloaan muun muassa tiukassa valkoisessa topissa. Kuva on ikuistettu Helsingissä hotelli Radisson Blu Seasidessa.

View this post on Instagram

When it’s 83 degrees outside

A post shared by SC (@sarachafak) on

View this post on Instagram

Last wish

A post shared by SC (@sarachafak) on

Sara Chafak kunnioitti taannoin Suomen itsenäisyyspäivää julkaisemalla sosiaalisessa mediassa arkistokuvan, jossa silloinen Miss Suomi nähtiin edustamassa Suomea Miss Universum -kilpailuissa. Monet suomalaiset varmasti muistavat vielä tuon kilpailun.