Demi ahtoi jättirintansa bikineihin – kuvan perusteella ratkemispisteessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti taannoin syntymäpäiviään näyttävästi, kun kaunotar vietti merkkipäiväänsä muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

Tällä kertaa Demi on yrittänyt ahtaa jättimäisiä rintojaan kultaisiin bikineihin, joiden yläosa on kuvan perusteella ratkeamispisteessä. Toisessa tuoreessa kuvassa kohukaunotar on jättänyt suosiolla rintaliivit pukematta ja poseeraa pelkässä farkkutakissa.

View this post on Instagram

@gregorio

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Demi Rose täytti virallisesti 24 vuotta jo 27. maaliskuuta. Varsinaisena syntymäpäivänään hän juhlisti syntymäpäiviään vain viettämällä iltaa ystäviensä kanssa. Viralliset ja näyttävät syntymäpäiväjuhlat järjestettiin vasta pari viikkoa myöhemmin.