Tyttöystävän rajut otteet – puristi palleista kunnes niistä valui verta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisit ovat joutuneet menemään Katie Lee Pitcfordin kotiin Floridan Indian Harbour Beachille. Syynä on 21-vuotiaan neitokaisen väkivaltainen käytös poikaystävää kohtaan. Hän löi ja puristi testikkeleista.

Aamuyöllä tapahtunut kahakka kulminoitui siihen, että Katie Lee Pitchford oli lyönyt poikaystäväänsä harjalla. Sen jälkeen nainen oli motannut miestä nyrkillä, kunnes aloitti kuristaa poikaystäväänsä. Lopulta hän oli puristanut miestä kiveksistä niin kovaa, että niistä alkoi valua verta.

Nainen toimitettiin telkien taakse. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun hän syyllistyy väkivaltaiseen käyttäytymiseen. Sama neitokainen on vastustanut myös poliiseja väkivaltaisesti pidätystilanteessa muutama vuosi sitten, The Smoking Gun uutisoi.