Ihmis-Ken matkusti Brasiliaan – nauttii supersuosiosta kotimaassaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmis-Ken, eli brasilialainen Rodrigo Alves on muokannut rajusti ulkonäköään kauneusleikkausten avulla. Hänen unelmanaan on näyttää muoviselta lasten lelulta. Nukkemainen ulkonäkö on syntynyt rikkaiden vanhempien taloudellisen tuen avulla.

Brasiliasta maailman maineeseen ponnistanut Rodrigo Alves on vieraillut kotimaassaan. Hän on tehnyt mediaesiintymisiä ja markkinoinut uutta Plastic World -albumiaan. Hän nauttii kotimaassaan jättisuosiosta.

Hän on kymmenen päivää kestäneen matkan aikana esiintynyt muun muassa Super Pop -televisio-ohjelmassa. Alves on kiittänyt fanejaan saamastaan tuesta ja kehunut, että ei ole koskaan aiemmin elämässään tuntenut oloaan yhtä hyväksi kuin nyt. Hän on muokannut ulkonäköään sadoilla toimenpiteillä elämänsä aikana. Pelkästään nenää on operoitu yli kymmenen kertaa.