Justin Bieber onnitteli manageriaan – antoi härskin lahjan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen 25-vuotias poptähti Justin Bieber on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisten uutisten vuoksi. Hän on kärsinyt masennuksesta ja ahdistuksesta, mikä on puolestaan haitannut hänen tuoretta avioliittoaan Hailey Baldwinin kanssa.

Nyt menestyksekkään uran tehnyt ja parhaillaan taukoa musiikista pitävä laulaja Justin Bieber on onnitellut hänelle läheiseksi muodostunutta manageriaan Scooter Braunia. Braun juhli 38-vuotissyntymäpäiviään West Hollywoodissa San Vicente Bungalowsissa. Bieberin onnentoivotus oli perin erikoinen.

Poptähti antoi miehelle taulun, jossa on hänen oma kuvansa, The Blast uutisoi. Bieber poseeraa onnitteluviestissä ilman paitaa ja käsi pöksyissään. Kyse on ilmeisesti kaksikon omasta sisäpiirin vitsistä. Scooter Braun bongasi aikoinaan Justin Bieberin talliinsa Youtuben kautta. Voit katsoa kuvan tästä.