Nainen halusi Mariah Carey -kakun – hervoton lopputulos oli jotain aivan muuta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koominen moka on aiheuttanut taatusti odottamattoman syntymäpäiväyllätyksen Mariah Careyn fanille. Kakussa oli popdiivan sijaan toisenlaisen merkkihenkilön kuva.

Kirjailija Harriet Alida Lye kertoo Twitterissä englannissa asuvan serkkunsa pyytäneen ystäviltään Mariah Carey -teemaisen kakun. Ystävät olivat joko kuulleet nimen väärin tai halusivat tahallaan tehdä jäynän hänelle, sillä kakkua koristikin fyysikko Marie Curien kasvokuva.

Marie Curie oli kahdesti Nobel-palkittu puolalainen tutkija. Hän tutki uransa aikana eritysesti radioaktiivisuutta ja löysi miehensä Pierre Curien kanssa sekä poloniumin että radiumin. Mariah Carey on puolestaan amerikkalainen R&B-tähti, joka tunnetaan laajasta äänialastaan ja hiteistä kuten All I Want for Christmas is You ja One Sweet Day.