Rakennuspalo riehui taustalla – poika keinui tyynen rauhallisena

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä leviää parhaillaan viraalina video, jolla nähdään poikkeuksellisen rauhallisesti suurpaloon suhtautuva poika. Hänen takanaan on ilmiliekeissä roihuava autiotalo. Poikaa ei näytä tulipalo kiinnostavan.

Puistoon leikkimään tullut poika jatkaa keinumista, vaikka hänen taustallaan palaa suuri rakennus. Muut ihmiset ovat kerääntyneet katsomaan roihuavaa liekkimerta. Poika nauttii keinumisesta.

Videon julkaissut kertoo, että taustalla palava rakennus oli autio, eikä tulipalosta aiheutunut henkilövahinkoja. Ihmiset ovat kommentoineet videolla näkyvän pojan sopivan tulevaisuudessa esimerkiksi politiikkaan kylmänviileän suhtautumisensa ansiosta. Tulipalo ei näytä kiinnostavan ainakaan lyhyen videopätkän perusteella.