Alma ja tyttöystävä yhteiskuvassa: ”Happy pride month”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen laulaja-lauluntekijä Alma on juhlistanut pride-kuukautta Instagram-kuvan merkeissä. Otoksessa tähti poseeraa tyttöystävänsä kanssa.

Otoksessa Alma poseeraa rakkaansa kanssa juoksuradalle pysäköityjen kuorma-autojen edessä. Kyseessä on tiettävästi pariskunnan ensimmäinen sosiaalisessa mediassa julkaisema yhteiskuva. Tuhansia tykkäyksiä keränneen kuvan kuvatekstissä tähti lähettää pride-terveiset.

– Hyvää pride-kuukautta minulta ja kullaltani, Alma kirjoitti.

Alma julkaisi taannoin uuden Lonely Night -kappaleen. Hän on ollut myös mukana työstämässä Miley Cyrusin uuden She is Coming -levyn kappaleita Mother’s Daughter ja Cattitude. Alman oman esikoisalbumin on määrä ilmestyä lähitulevaisuudessa.

 

View this post on Instagram

Happy pride month from me and my baby🌈👅

A post shared by ALMA (@cyberalma) on